anniluur.blogg.se

27-år, mamma, fru, student & servitris

Kvällar som dessa

Publicerad 2015-06-11 22:15:55 i Allmänt, Socionomutbildning, Sommar2015,

Det är sådana här kvällar som jag verkligen känner en sådan enorm lycka och tacksamhet över att jag har min familj. Ikväll är jag ensam i Sandviken och Oscar, Vildo och Jesse är kvar hemma i Sthlm. Jag har tenta imorgon, så jag var tvungen att åka upp idag, men jag åker hem igen imorgon. Det är konstigt att vara ifrån hela familjen! Inte ens hunden har jag hos mig, otroligt märkligt känns det!


Golf & jogging

Publicerad 2015-06-08 22:14:01 i Familj, Hemmaliv, Kroppen, Sommar2015, Träning, Vardag,

Idag hade jag och Oscar en date! Inte en sådan där "riktig" med levande ljus, där vi satt och tittade varandra djupt i ögonen och log generat. Nej, vi hade en date på golfbanan och då vi inte lyckades hitta barnvakt fick Vildo följa med. Ja, ni fattar, inte en typisk date precis, men helt perfekt för oss! Eftersom Oscar jobbar mycket och jag har pendlat mycket under det senaste året, så har det inte blivit så mycket "vi-tid", så alla stunder vi får tillsammans är guld värda. Sen är det skönt att komma ut lite och bort från hemmet, är man hemma blir det lätt att man gör en massa måstesaker och då umgås man inte riktigt utan då hänger man mer. Typ. Golfen gick väl sådär, men det var trevligt i vilket fall som helst! Vi behöver träna mer, både jag och Oscar, men det är svårt att hitta tiden just nu, men vi gör så gott vi kan.

Efter golfen blev det en sen lunch och när vi kom hem var jag faktiskt ute och jobbade 2,5km. Jag hade ju tänkt att jag skulle springa av 5km, men jag tog med mig hunden och hon ville inte alls springa. Hon blev så slut efter 1,5km att hon lade sig i gräset och vägrade röra på sig, så efter det var det bara att promenera hem. Men det känns skönt att både ha avverkat en 18-håls runda, där jag bar bagen hela rundan och hunnit med en kortare jogg. Imorgon är målet att hinna upp till gymmet och träna, men jag har mycket på agendan imorgon, så jag tror inte att det är möjligt...

Nu blir det brittiska kriminalserier innan jag somnar, det bästa som finns i tv-väg när man vill varva ner och slötitta. Iaf enligt mig!


Hormonfri

Publicerad 2015-06-07 17:03:28 i Kroppen, Tankar,

Det är hel otroligt vad jag känner av att jag inte har en massa onödiga och framför allt onyttiga hormoner i kroppen! Jag slutade med piller i tisdags och jag märker redan nu hur mycket bättre jag mår. Jag sover bättre på nätterna och vaknar utsövd, jag känner mig mer stabil och har ro i kroppen, inte alls samma lätta ångest som jag har haft under de senaste tio åren och som jag bara trodde var en del av den jag var. När jag väntade Vildo mådde jag likadant som jag gör nu, plus en massa illamående och värkar i hela kroppen förstås, men rent psykiskt så mådde jag så här. Då trodde jag att det berodde på gravidhormoner, nu förstår jag att det var pga bristen av p-pillshormoner som jag kände mig som en helt annan person under graviditeten. Förutom att jag mår bra psykiskt så har jag också mindre hår på benen och det är ju helt otroligt! Jag är ju en väldigt hårig människa liksom. Nej, jag kan verrkligen inte se någon som helst anledning att börja käka piller igen och förstöra och rubba kroppen, inte nu när jag vet hur jag ska må egentligen. Det känns lite läskigt faktiskt, att nu såhär i efterhand inse att jag kunde ha mått så mycket bättre, rent mentalt, om jag inte hade ätit alla de där pillrena eller haft de där p-stavarna instoppade under alla dessa år...
 
Typ så...

Om

Min profilbild

Anna Carin

Jag vet att jag är 27-år, fast ibland känner jag mig som 16, även fast jag är mamma, extramamma och fru. Jag är tillochmed så vuxen att jag bor i hus och faktiskt driver en restaurang. Fast sen pluggar jag ju och jag tror att det är det som får mig att känna mig ung, även fast jag läser någonting så moget och vuxet som socionomprogrammet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela