anniluur.blogg.se

27-år, mamma, fru, student & servitris

Solenergi

Publicerad 2015-03-31 22:02:15 i Fixa&Trixa, Hemmaliv, Inredning, Vardag,

Visst blir allting lättare när solen skiner? Jag får liksom mer ork och motivation, jag får lust att ta mig för saker och allting känns väldigt lätt. Idag hade jag tur, jag lyckades verkligen tajma in dagen helt rätt när det gällde vädret och fick spaljén färdig medan solen fortfarande sken. Nästan på en gång när vi gått in så började det hagla, vad är oddsen för det liksom? Allt det här byggandet har resulterat i att jag tror att jag fått lite solbränna i ansiktet, vad jag vet är dock att jag har träningsvärken ifrån helvettet! Jag har så ont i armarna så att jag knappt orkar lyfta dem, på samma gång som jag har så ont i benen så jag nästintill inte kan ta mig upp för trappan. Ja, det är verkligen underbart att vara byggare!

Undertiden jag byggde så glassade Vildo i solen i sina galonbyxor och RayBan brillor. Han är ganska häftig min son, om jag får säga det själv alltså. Han får mig att skratta högt flera gånger om dagen, men han får mig också att allt som oftast bryta ihop en gång om dagen också. Han har ett jäkla temperament den där lilla herren!


Spaljéuppsättning & flanellskjorta

Publicerad 2015-03-30 18:06:00 i Fixa&Trixa, Hemmaliv, Inredning, Vardag, Vår2015,

Idag har jag varit sådär händig så jag liksom förvånar mig själv. Jag har satt upp spaljé runt altanen på sidan av vårt hus, alldeles ensam har jag gjort det, i spöregn! OK, nu är jag förvisso inte helt färdig, jag har några väggar kvar som jag ska försöka få dit imorgon, det gick helt enkelt inte mer idag. På slutet var hela jag så blöt att jag kunde vrida ur varenda klädesplagg jag hade på mig, inte sådär jättemysigt direkt. Men det kommer att bli sjukt bra med spaljén,det kommer att bli lite mer ombonat och sen är det såklart skönt att kunna skärma av från grannarna också. 
 
Blommfröna som jag sådde i förra veckan har börjat ta sig de också, så nu väntar jag med spänning på hur de kommer att bli när de växer till sig ordentligt. Tanken är ju att blommorna ska växla utmed spaljén, för att liksom klä in den ordentligt. Tror att det kommer att bli riktigt fint.
 
För att liksom fira in min händighet så valde jag idag att iklä mig en flanellskjorta i rutigt tyg. Den klär mig om jag får säga det själv, får mig att framstå som ännu mer händig, vilket ju verkligen inte är någonting negativt. Snickar-AC, japp det är jag!


 
 

RallyGrabben

Publicerad 2015-03-26 18:36:46 i Familj, Vildo 1-år,

Igår spenderade vi dagen på KS då Vildo helt plötsligt började halta och vägra stödja på höger ben. Tyvärr fick vi ingen klarhet i vad det var/är för fel, men idag är det iaf bättre än igår. Vildo fick iaf en liten present, en liten rallybil.


Om

Min profilbild

Anna Carin

Jag vet att jag är 27-år, fast ibland känner jag mig som 16, även fast jag är mamma, extramamma och fru. Jag är tillochmed så vuxen att jag bor i hus och faktiskt driver en restaurang. Fast sen pluggar jag ju och jag tror att det är det som får mig att känna mig ung, även fast jag läser någonting så moget och vuxet som socionomprogrammet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela