anniluur.blogg.se

27-år, mamma, fru, student & servitris

Morsdag med mitt hjärta

Publicerad 2015-05-31 20:19:25 i Familj, Fixa&Trixa, Hemmaliv, Socionomutbildning, Vildo 1-år,

Oscar jobbar idag och då blev det morsdagsfirande med enbart en son, men det var verkligen inte fyskam det heller! Vi har myst, pluggat, klippt gräsmattan, fixat i potatislandet, tagit ett bad och gjort lasagne. En fullspäckad dag med andra ord! Nu ligger den lilla vilden och håller på att somna, den stora vilden kom nyss hem från sin mamma, så han ligger i sängen och läser. Själv försöker jag tagga mig själv inför kvällens studier, det går sådär, men jag vet att jag måste lägga en eller två timmar innan jag kan gå och lägga mig. Det här är fördelen med att Oscar jobbar kvällar, då får jag studiero och hinner med sådant jag inte hinner med på dagarna. 

Veet Spawax

Publicerad 2015-05-28 20:57:30 i Looks, Vardag,

Idag kom paketet! Det är med skräckblandad förtjusning som jag ska prova det här med vaxning, jag har aldrig gjort det förr. Inte benen och bikinilinjen iaf, mustaschen vaxar jag dock, eftersom att jag har oturen att tyvärr ha en sådan... Hur som helst, imorgon ska jag göra om badrummet till ett hemmaspa, då ska jag vaxa benen och göra ansiktsmask!


Skansen levererade!

Publicerad 2015-05-27 19:38:10 i Familj, Vardag, Vildo 1-år, Vår2015, Äventyr,

Vi fick en helt fantastisk dag på Skansen! Solen sken, värmen fanns i luften och ungarna njöt i fulla drag! Det enda negativa var väl kanske att vi lyckades pricka in den dagen då alla Stockholms lågstadieklasser också besökte Skansen, mycket barn med andra ord! Men förutom lite trängsel vid björnungarnas bo så var det inte så farligt, vi fick ju se alla djur vi ville se!

Om

Min profilbild

Anna Carin

Jag vet att jag är 27-år, fast ibland känner jag mig som 16, även fast jag är mamma, extramamma och fru. Jag är tillochmed så vuxen att jag bor i hus och faktiskt driver en restaurang. Fast sen pluggar jag ju och jag tror att det är det som får mig att känna mig ung, även fast jag läser någonting så moget och vuxet som socionomprogrammet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela