anniluur.blogg.se

27-år, mamma, fru, student & servitris

Podd-promenad & färskpressad juice

Publicerad 2015-04-24 12:39:39 i Familj, Hemmaliv, Tankar, Träning, Vardag, Vår2015,

Jag tog rådet som jag läste på Erikas blogg och lyssnade på en podsändning när jag tog morgonpromenaden. Vilken skillnad det var! Promenadtiden bara flög iväg och allting kändes så mycket enklare. Jag lyssnade på Relationspodden med Bingo & Katrin, så jäkla bra! Känner igen mig i mycket av det de säger, speciellt när det gäller städningen. Att lyssna på poddar ska absolut bli min nya promenadgrej, otroligt bra!

Efter promenaden blev det den obligatoriska brunch-omeletten och färskpressad juice. Färskpressad juice är ett måste, jag vägrar ge Vildo juice i tetra, sjukt mycket konserveringsmedel och annat konstigt. Nej, det ska vara hemmagjort, på ekologiska apelsiner såklart!

Vildo ligger tvärslocknad i sängen och sover middag, själv måste jag försöka hitta kläder till ikväll. Inte det lättaste vill jag lova...


Kommentarer

Postat av: starsinlife.blogg.se

Publicerad 2015-04-28 12:26:43

Jag fick tips av min kompis Nettan häromdan om podd, har heller aldrig lyssnat innan men jag blev biten ;) lysande på Whalgren/Wistam.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna Carin

Jag vet att jag är 27-år, fast ibland känner jag mig som 16, även fast jag är mamma, extramamma och fru. Jag är tillochmed så vuxen att jag bor i hus och faktiskt driver en restaurang. Fast sen pluggar jag ju och jag tror att det är det som får mig att känna mig ung, även fast jag läser någonting så moget och vuxet som socionomprogrammet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela