anniluur.blogg.se

27-år, mamma, fru, student & servitris

Helgen i korthet

Publicerad 2015-06-07 10:26:37 i Familj, Hemmaliv, Socionomutbildning, Sommar2015, Vardag, Vildo 1-år, Äventyr,

Den här helgen har varit fullspäckad och riktigt trevlig! I torsdags var vi bara ute vid stugan, jag bakade och grillade och kände mig som en riktig hemmamorsa. På fredagen fick jag ett litet infall och åkte lite spontant till min mormor uppe i Dalarna tillsammans med Vildo. Min mormor är snart 95-år och bor ensam uppe i skogen, så hon uppskattar att få lite spontanbesök och jag försöker åka upp så ofta jag kan. Att åka hemifrån till min mormor tar ganska lång tid, närmre fyra timmar och det blir lite drygt för Vildo att åka bil så långt, så då är det bättre att åka från Sandviken då det bara tar två timmar. Mormor blev iaf överlycklig att vi kom och hälsade på, hon tycker att det är så roligt att få se Vildo och han tycker verkligen om henne.
 
Igår spelade vi golftävling, jag och min far och även om det inte gick jättebra så gick det väl helt OK. Det var trevligt och det är ju huvudsaken! Vi avslutade golftävlingen med en grillning som var uppskattad av alla tävlingsdeltagare och nästan alla stannade kvar och deltog. Min mamma var fika-ansvarig på tävlingen, så hon och Vildo tog emot oss efter de första nio hålen och bjöd på mackor, kaffe, snaps och öl. Vi körde på en silltallrik med nubbe, eftersom att det var nationaldagen igår och då kändes det lite passande med sill och nubbe.
 
Idag åker vi hem till Stockholm igen. Det ska bli skönt att få vara hemma några dagar, men sen bär det av tillbaka upp hit på torsdag, för jag har omtenta på fredag. Det känns sådär om jag ska vara ärlig, men de är bara att bita ihop och ta nya tag. Appropå omtenta så är de kanske dags att plugga lite nu...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna Carin

Jag vet att jag är 27-år, fast ibland känner jag mig som 16, även fast jag är mamma, extramamma och fru. Jag är tillochmed så vuxen att jag bor i hus och faktiskt driver en restaurang. Fast sen pluggar jag ju och jag tror att det är det som får mig att känna mig ung, även fast jag läser någonting så moget och vuxet som socionomprogrammet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela