anniluur.blogg.se

27-år, mamma, fru, student & servitris

Yoga kanske?

Publicerad 2015-04-22 21:59:32 i Tankar, Träning, Vardag,

Jag funderar på att prova på yoga. Kan det vara något kanske? Jag tycker att det verkar häftigt att kunna stå på huvudet, mest därför jag skulle vilja prova yoga, men sen verkar det ju väldigt bra i både tränings och balans synpunkt. Ska kolla med gymmet om de har några yoga-pass, annars får jag börja lite med Wii-fit och sen leta reda på någon yogastudio här ute. Det blir nog bra. Är lite sugen på att prova på en sådan där juicekur/detox också, men jag tror tyvärr inte att jag skulle palla det. Jag gillar mat alldeles för mycket och sen blir jag jäääääkligt otrevlig när jag inte äter ordentligt. Skulle jag köra något sådant skulle jag bli tvungen att låsa in mig för mig själv, inte så jätteroligt kanske...

Idag hade förresten Jesse en kompis hemma på middag. Riktigt trevligt! En mycket trevlig, lugn och väluppfostrad kille, som gillade sport och musik. Väldigt trevligt att han vill ta hem sina kompisar, det uppskattar jag! Någonting som Jesse nog inte uppskattade var att jag hade tömt hela hans rum på leksaker! Jag ledsnade i förmiddags och rensade ut allt! Nu har han sex stycken leksaker kvar och fem av dem är endast för utomhusbruk, nu är det slut på att hänga uppe på rummet, det är ju faktiskt vår ute!

Men ja, yoga...jag ska kolla upp det imorgon. Så ska jag kolla upp gröna smoothisar också, för det är ju tydligen väldigt bra!
Snart har jag den här utsikten igen och då ska jag vara i toppform!

Kommentarer

Postat av: MissJ

Publicerad 2015-05-03 11:36:55

Hahaha asså det där med att låsa in sig på juicekur. Jag ser framför mig hur man blir som en mentalpatient i ett ljudisolerat rum med nedbitna naglar och tovigt hår. Tuggandes i luften.

Svar: Hahahahahaha! Precis! Vaggandes i fosterställning, mumlandes, mantraliknande, olika maträtter ;)
Anna Carin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna Carin

Jag vet att jag är 27-år, fast ibland känner jag mig som 16, även fast jag är mamma, extramamma och fru. Jag är tillochmed så vuxen att jag bor i hus och faktiskt driver en restaurang. Fast sen pluggar jag ju och jag tror att det är det som får mig att känna mig ung, även fast jag läser någonting så moget och vuxet som socionomprogrammet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela