anniluur.blogg.se

27-år, mamma, fru, student & servitris

Ny garderob? Hur gör man?

Publicerad 2015-02-26 21:41:17 i Looks, Tankar,

Idag när jag satt och bläddrade lite i en tidning och hittade en massa fina kläder, då insåg jag att jag behöver förnya min garderob. Jag är mer än less på den, jag trivs inte alls med de kläder jag har och oftast känner jag mig barnslig i de kläder som finns i min garderob. Varför jag känner mig barnslig? Jo, majoriteten av mina kläder är av märket adidas och missförstå mig rätt, jag älskar mina adidaströjor, men det är inte riktigt jag längre. Iaf inte de tröjor i de grällaste färgerna, de känns inte riktigt rätt längre. Ofta känner jag mig som 15 igen när jag sätter på mig dessa tröjor och även fast jag tycker om att känna mig ung så finns det tillfällen då jag måste se lite mer sofistikerad ut.

Så hur gör man då? Köper man något plagg i taget och byter lite eftersom, eller hivar man iväg allt man har och köper allt nytt? Hur hittar jag min nya stil? Hur ska jag hinna med det mellan småbarn, skola, jobb och hem? Ska jag börja nätshoppa och hur säkert är det? Blir det rätt storlekar? Jag tar gärna emot tips, jag känner mig minst sagt lite lost. Fram tills idag så visste jag ju inte ens om att jag är i behov av en ny garderob, det kom liksom lite hastigt på...


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna Carin

Jag vet att jag är 27-år, fast ibland känner jag mig som 16, även fast jag är mamma, extramamma och fru. Jag är tillochmed så vuxen att jag bor i hus och faktiskt driver en restaurang. Fast sen pluggar jag ju och jag tror att det är det som får mig att känna mig ung, även fast jag läser någonting så moget och vuxet som socionomprogrammet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela