anniluur.blogg.se

27-år, mamma, fru, student & servitris

5km och en sträckt rygg

Publicerad 2015-03-23 15:31:00 i Vardag,

Jag packade ner Vildo i vagnen, drog på Tuss hennes regnjacka och gick ut och gick 5km. Behöver jag ens säga att jag är otränad? Jag är ruggigt otränad! Det tog emot som bara den i uppförsbackarna, mjölksyran gjorde sig påmind i benen och mina lungor kändes som att de skulle sprängas. Tyvärr har jag också den oturen att jag får ett väääldigt rött ansikte när jag blir ansträngd. Inte speciellt tilltalande. Så där gick jag med ett högrött ansikte, en vild hund och en 1,5åring som "sjöng", i kvarteret där jag bor. Tur att det var mitt på dagen, tror inte att det var speciellt många grannar hemma då som kunde se mig.

Efter min promenad kände jag mig sådär tokhurtig och duktig och svettig såklart, så jag och Vildo skulle ta en dusch varpå jag skulle lyfta upp honom och lyckades sträcka ryggen. Så hurtig var jag. Ålderdomshemmet nästa typ. Så nu sitter jag här med en värmekudde på ryggen och försöker samla kraft för att gå ut till växthuset och börja med det lite smått. Oscar kom och hämtade Vildo för någon timme sedan så att jag skulle kunna plugga och nu när de är gjort känns det som att det är lika bra att passa på att göra sådant som jag inte kan göra när jag är hemma med Vildo. Typ bygga ett växthus...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna Carin

Jag vet att jag är 27-år, fast ibland känner jag mig som 16, även fast jag är mamma, extramamma och fru. Jag är tillochmed så vuxen att jag bor i hus och faktiskt driver en restaurang. Fast sen pluggar jag ju och jag tror att det är det som får mig att känna mig ung, även fast jag läser någonting så moget och vuxet som socionomprogrammet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela