anniluur.blogg.se

27-år, mamma, fru, student & servitris

1,5-årsdagen

Publicerad 2015-05-02 18:38:31 i Familj, Hemmaliv, Tankar, Vår2015,

Idag insåg jag att Vildo blir 1,5-år. Det är alltså 1,5-år sedan han kom in i våra liv och röjde om i vår tillvaro likt en orkan. En bra orkan så klart! Det känns som det var igår, fast ändå känns det som att  han alltid har varit hos oss! Jag tror att vi hade väldigt tråkiga liv innan vi fick Vildo!

Idag firade vi iaf 1,5-års dagen med att ta en ordentlig sovmorgon och efter det var vi ute i kylan och spelade golf. Vi tog en liten tripp förbi Toys'r'us också och köpte en liten present, lite byggklossar som uppskattades väldigt mycket av den lilla herren och som det har lekts flitigt med hela eftermiddagen. Jag gillar leksaker som fyller en funktion, som är stimulerande och som gör så att barnet utvecklas, både psykiskt och motoriskt. Klossar och lego är perfekta sådana leksaker och kritor, allt som är stimulerande är bra!


Kommentarer

Postat av: Helen

Publicerad 2015-05-02 20:00:00

såå söt!!

Svar: Tack 😍
Anna Carin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna Carin

Jag vet att jag är 27-år, fast ibland känner jag mig som 16, även fast jag är mamma, extramamma och fru. Jag är tillochmed så vuxen att jag bor i hus och faktiskt driver en restaurang. Fast sen pluggar jag ju och jag tror att det är det som får mig att känna mig ung, även fast jag läser någonting så moget och vuxet som socionomprogrammet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela