anniluur.blogg.se

27-år, mamma, fru, student & servitris

Runkeeper - inte riktigt trovärdigt...

Publicerad 2016-01-12 11:22:19 i Familj, Kroppen, Träning, Vardag,

Jag, Vildo och Tuss trotsade snöovädret och tog en promenad nu på förmiddagen. Då det var den första promenaden för året så tänkte jag att det kunde vara kul att se i vilken form jag är i, så jag slog på "Runkeeper", för att liksom få lite koll. När jag kom hem kunde jag konstatera att jag gått nästan 1 mil på 40min! Inte riktigt trovärdigt! Tog en närmare koll på kartan och min rutt och såg då att den inte alls stämde. Jag kom då på att den gjorde någonting liknande i somras och visade upp en jättemärklig väg, som jag inte alls hade gått. Är det någon mer som haft problem med "Runkeeper", eller är det bara för mig det strular?..

Kommentarer

Postat av: Paulina Holmberg

Publicerad 2016-01-12 13:36:27

Oj vad knepigt, när jag har använt det har det fungerat superbra!

Svar: Ja, måste vara någonting med GPS:en här ute hos mig :) ska försöka ominstallera den, annars får jag köra på "map my walk" :)
Anna Carin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna Carin

Jag vet att jag är 27-år, fast ibland känner jag mig som 16, även fast jag är mamma, extramamma och fru. Jag är tillochmed så vuxen att jag bor i hus och faktiskt driver en restaurang. Fast sen pluggar jag ju och jag tror att det är det som får mig att känna mig ung, även fast jag läser någonting så moget och vuxet som socionomprogrammet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela